About

SAY HI!
Mijn naam is Wendy Lammerschaag en ik ben 25 jaar. Ik ben afgestudeerd als Grafisch Vormgeefster en fotografe. Deze twee vakken zijn voor mij de ultieme combinatie en verwerk ik graag in mijn abstracte schilderijen en de realistische portretten die ik schilder.

ABSTRACT SCHILDERIJ
Deze schilderijen maak ik op gevoel. Wanneer ik een schilderij in opdracht maak kunt u er een kleurenpallet en eventueel gevoel bij aangeven, maar de vormen zijn vrij. Ik maak landschappen op canvas, deze dragen een boodschap uit en hebben eindeloos veel vorm, structuur en variatie in zich. Het doel: de kijker blijft kijken, en wellicht nadenken over de boodschap. Iedere keer dat de kijker kijkt zal hij of zij iets nieuws ontdekken. Dit komt mede door een ander lichtinval of een nieuw jaargetijde dat ander licht met zich meebrengt. Juist doordat de vormen niet definieerbaar zijn interpreteert iedere nieuwe kijker andere dingen. De veelzijdigheid van de persoonlijkheden en visies inspireert mij. De prijs van de abstracte schilderijen varieert qua grootte, u kunt een abstract schilderij laten schilderen vanaf 125 euro (40×30 CM)

REALISTISCHE PORTRETTEN
Deze schilderijen maak ik met aquarelverf op aquarelpapier. U kunt een foto afleveren of insturen van de persoon of personen die u geschilderd wilt hebben. De prijs verschilt qua grootte en het aantal personen dat u geschilderd wilt hebben. Een portret laten schilderen kan vanaf 50 euro (11,5×15,5 CM).

 

OPDRACHTEN
Eerder heb ik een aantal succesvolle opdrachten gedaan voor bedrijven, onder andere:
OTTO, Brabantia, Desenio, FonQ, Flinders, Mooi wat planten doen, Chalo, Dekbed Discounter, Studio gespuis, Nightlife living, Jules bean, SP2000 en Root 16, en een groep fijne particulieren. In de toekomst hoop ik dat ik nog veel meer mooie merkenen mensen aan dit lijstje toe kan voegen.

INTERIEUR BLOG
Style Day is begonnen als interieurblog, na mijn stage bij Interiorjunkie ben ik mijn eigen blog Style-Day.com begonnen. Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken door middel van fotografie en vormgeving. Dit doe ik doormiddel van mijn blog Style Day. Hierop schrijf ik inspirerende artikelen over interieur, planten en bloemen. Mijn ”thuis” staat in Noord Holland en is een rijtjeshuis midden in een nieuwbouwwijk waar ik sinds 2015 woon. Het huis richt ik met veel liefde in. Dit levert regelmatig hilarische momenten op zoals de keukentafel die ik ineens wit verfde. (tot ergernis van vriendlief) Daarnaast ben ik gek op het maken van DIY’s die ik regelmatig op Style Day plaats. Oh en vergeet natuurlijk de paradepaardjes van Style Day niet, de Hotspots en Binnenkijkers. Veel leesplezier!

Wendy Lammerschaag