Over Wendy

Wie is Wendy?
Wendy is het gezicht achter Style Day, ze afgestudeerd als Grafisch Ontwerper en fotografe. Wendy wordt enthousiast van bijna alles omtrent haar vak! Daarom is het niet gek dat het haar doel is om door middel van Grafisch Ontwerp en fotografie de wereld een stukje mooier te maken. Zij werkt graag samen, stuur haar gerust een mailtje voor meer informatie. wendy@style-day.com
.

Voor wie werkt Wendy?
Wendy werkt voor iedereen die een boodschap wil verspreiden, van logo tot verpakking. Door samen te kijken naar de boodschap van jouw bedrijf en de doelgroep die je wilt bereiken, zorgt Wendy met de juiste look & feel dat jouw ideale klant wordt bereikt. Zij kan een eigentijds ontwerp maken of juist met een twist, maar altijd stijlvol! Wanneer Wendy klaar is beschik jij over een ontwerp waarmee jouw klant zich goed kan identificeren. Het vertaalt de boodschap van het bedrijf naar een passend ontwerp.

 

OPDRACHTEN
Eerder heb ik een aantal succesvolle opdrachten gedaan voor bedrijven, onder andere:
OTTO, Brabantia, Desenio, FonQ, Flinders, Mooi wat planten doen, Chalo, Dekbed Discounter, Studio gespuis, Nightlife living, Jules bean, SP2000 en Noviflora, en een groep fijne particuliere klanten. In de toekomst hoop ik dat ik nog veel meer mooie merken en mensen aan dit lijstje toe kan voegen.

ABSTRACT SCHILDERIJ
Deze schilderijen maak ik op gevoel. Wanneer ik een schilderij in opdracht maak kun je er een kleurenpallet en eventueel gevoel bij aangeven, maar de vormen zijn vrij. Ik maak landschappen op canvas, deze dragen een boodschap uit en hebben eindeloos veel vorm, structuur en variatie in zich. Het doel: de kijker blijft kijken, en wellicht nadenken over de boodschap. Iedere keer dat de kijker kijkt zal hij of zij iets nieuws ontdekken. Dit komt mede door een ander lichtinval of een nieuw jaargetijde dat ander licht met zich meebrengt. Juist doordat de vormen niet definieerbaar zijn interpreteert iedere nieuwe kijker andere dingen. De veelzijdigheid van de persoonlijkheden en visies inspireert mij. De prijs van de abstracte schilderijen varieert qua grootte, je kunt een abstract schilderij laten schilderen vanaf 125 euro (40×30 CM).

INTERIEUR BLOG
Style Day is begonnen als interieurblog, na mijn stage bij Interiorjunkie ben ik mijn eigen blog Style-Day.com begonnen. Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken door middel van fotografie en vormgeving. Dit doe ik doormiddel van mijn blog Style Day. Hierop schrijf ik inspirerende artikelen over interieur, planten en bloemen. Mijn ”thuis” staat in Noord Holland en is een rijtjeshuis midden in een nieuwbouwwijk waar ik sinds 2015 woon. Het huis richt ik met veel liefde in. Dit levert regelmatig hilarische momenten op zoals de keukentafel die ik ineens wit verfde. (tot ergernis van vriendlief) Daarnaast ben ik gek op het maken van DIY’s die ik regelmatig op Style Day plaats. Oh en vergeet natuurlijk de paradepaardjes van Style Day niet, de Hotspots en Binnenkijkers. Veel leesplezier!

Wendy Lammerschaag