Over Wendy

WIE IS WENDY?
Wendy is het gezicht achter Style Day, ze afgestudeerd als Grafisch Ontwerper. Wendy is een is een “creative wonderwoman” die blij wordt van creativiteit op ieder vlak. Wendy illustreert veelal de herkenbare alledaagse dingen uit het leven, simpelweg omdat ze deze dingen het allermooiste van het leven vindt. (voor de oplettende lezer; ja, dit inzicht komt inderdaad niet vanzelf. Nadat er iets in mijn leven is gebeurd waarin niets meer vanzelfsprekend bleek te zijn kwam ik tot dit inzicht.) In haar illustraties verwerkt ze daar altijd een sausje van humor overheen, dat is haar signature!

Ze werkt graag samen, stuur haar gerust een mailtje voor meer informatie! wendy@style-day.com
.

VOOR WIE WERKT WENDY?
Dat begint met mensen die een verhaal te vertellen hebben. Wendy is gek op verhalen en het ontwikkelen van een doeltreffende illustratie of grafisch ontwerp daarbij. Door samen te kijken naar jouw boodschap en de doelgroep die je wilt bereiken, zorgt Wendy met de juiste look & feel dat jouw ideale klant wordt bereikt.

WAAR WERKT WENDY MOMENTEEL AAN?
Wendy heeft zojuist een miniserie over typische dingen die eng in huis zijn afgerond. Deze kun je terugvinden op haar instagram @styledaycom. En momenteel werkt ze aan een product voor de kerst. En heeft ze grafische opdrachten on the side lopen. Kort-om een bezig bijtje dus!

OPDRACHTEN
Eerder heb ik een aantal succesvolle opdrachten gedaan voor bedrijven, onder andere:
Plastifix, Schilderen in Bergen, BiZ, Witte Nederland, OTTO, Brabantia, Desenio, FonQ, Flinders, Mooi wat planten doen, Chalo, Dekbed Discounter, Studio gespuis, Nightlife living, Jules bean, SP2000, Noviflora, en een groep fijne particuliere klanten. In de toekomst hoop ik dat ik nog veel meer mooie merken en mensen aan dit lijstje toe kan voegen.

INTERIEUR BLOG
Style Day is begonnen als interieurblog, na mijn stage bij Interiorjunkie ben ik mijn eigen blog Style-Day.com begonnen. Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken door middel van fotografie en vormgeving. Dit doe ik doormiddel van mijn blog Style Day. Hierop schrijf ik inspirerende artikelen over interieur, planten en bloemen. Daarnaast ben ik gek op het maken van DIY’s die ik regelmatig op Style Day plaats. Oh en vergeet natuurlijk de paradepaardjes van Style Day niet, de Hotspots en Binnenkijkers. Veel leesplezier!

Wendy Lammerschaag