About

SAY HI!
Mijn naam is Wendy Lammerschaag en ik ben 25 jaar. Ik ben afgestudeerd als Grafisch Vormgeefster en fotografe. Deze twee vakken zijn voor mij de ultieme combinatie en verwerk ik graag in mijn schilderijen en illustraties.

OPDRACHTEN
Eerder heb ik een aantal succesvolle opdrachten gedaan voor bedrijven, onder andere:
OTTO, Brabantia, Desenio, FonQ, Flinders, Mooi wat planten doen, Chalo, Dekbed Discounter, Studio gespuis, Nightlife living, Jules bean, SP2000 en Root 16. In de toekomst hoop ik dat ik nog veel meer mooie merken aan dit lijstje toe kan voegen.

INTERIEUR BLOG
Style Day is begonnen als interieurblog, na mijn stage bij Interiorjunkie ben ik mijn eigen blog Style-Day.com begonnen. Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken door middel van fotografie en vormgeving. Dit doe ik doormiddel van mijn blog Style Day. Hierop schrijf ik inspirerende artikelen over interieur, planten en bloemen. Mijn ”thuis” staat in Noord Holland en is een rijtjeshuis midden in een nieuwbouwwijk waar ik sinds 2015 woon. Het huis richt ik met veel liefde in. Dit levert regelmatig hilarische momenten op zoals de keukentafel die ik ineens wit verfde. (tot ergernis van vriendlief) Daarnaast ben ik gek op het maken van DIY’s die ik regelmatig op Style Day plaats. Oh en vergeet natuurlijk de paradepaardjes van Style Day niet, de Hotspots en Binnenkijkers. Veel leesplezier!

Wendy Lammerschaag