Over Wendy

Wie is Wendy?
Wendy is het gezicht achter Style Day, ze afgestudeerd als Grafisch Ontwerper en fotografe. Wendy wordt enthousiast van bijna alles omtrent haar vak! Daarom is het niet gek dat het haar doel is om door middel van Grafisch Ontwerp en fotografie de wereld een stukje mooier te maken. Zij werkt graag samen, stuur haar gerust een mailtje voor meer informatie. wendy@style-day.com
.

Voor wie werkt Wendy?
Wendy werkt voor iedereen die een boodschap wil verspreiden, van logo tot verpakking. Door samen te kijken naar de boodschap van jouw bedrijf en de doelgroep die je wilt bereiken, zorgt Wendy met de juiste look & feel dat jouw ideale klant wordt bereikt. Zij kan een eigentijds ontwerp maken of juist met een twist, maar altijd stijlvol! Wanneer Wendy klaar is beschik jij over een ontwerp waarmee jouw klant zich goed kan identificeren. Het vertaalt de boodschap van het bedrijf naar een passend ontwerp.

 

OPDRACHTEN
Eerder heb ik een aantal succesvolle opdrachten gedaan voor bedrijven, onder andere:
OTTO, Brabantia, Desenio, FonQ, Flinders, Mooi wat planten doen, Chalo, Dekbed Discounter, Studio gespuis, Nightlife living, Jules bean, SP2000 en Noviflora, en een groep fijne particuliere klanten. In de toekomst hoop ik dat ik nog veel meer mooie merken en mensen aan dit lijstje toe kan voegen.

INTERIEUR BLOG
Style Day is begonnen als interieurblog, na mijn stage bij Interiorjunkie ben ik mijn eigen blog Style-Day.com begonnen. Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken door middel van fotografie en vormgeving. Dit doe ik doormiddel van mijn blog Style Day. Hierop schrijf ik inspirerende artikelen over interieur, planten en bloemen. Daarnaast ben ik gek op het maken van DIY’s die ik regelmatig op Style Day plaats. Oh en vergeet natuurlijk de paradepaardjes van Style Day niet, de Hotspots en Binnenkijkers. Veel leesplezier!

Wendy Lammerschaag