About

SAY HI!
Mijn naam is Wendy Lammerschaag en ik ben 24 jaar. Ik ben afgestudeerd als Grafisch Vormgeefster en fotografe. Deze twee vakken zijn voor mij de ultieme combinatie. Dit omdat ik door sfeer in foto’s eindeloos geïnspireerd word, maar ook veel liefde heb voor ontwerpen.

ONTWERP & FOTOGRAFIE
Met veel enthousiasme en aandacht werk ik aan mijn projecten. Door middel van de combinatie tussen fotografie en ontwerp zal jouw doelgroep zich goed kunnen identificeren met het bedrijf. Door samen met jou te kijken naar wat jij de wereld wilt vertellen, kan ik een eigentijds ontwerp maken of juist met een twist. Naast het gebruikelijke ontwerp kan ik ook de product- of sfeerfotografie verzorgen. Dat kan ingezet worden voor de PR zoals social media, een editorial of de website. Wanneer ik klaar ben beschik jij over een ontwerp waarmee jouw klant zich goed kan identificeren.

OPDRACHTEN
Eerder heb ik een aantal succesvolle opdrachten gedaan voor onder andere:
OTTO, Brabantia, Desenio, FonQ, Flinders, Mooi wat planten doen, Chalo, Dekbed Discounter, Studio gespuis, Nightlife living, Jules bean, SP2000 en Root 16. In de toekomst hoop ik dat ik nog veel meer mooie merken aan dit lijstje toe kan voegen.

INTERIEUR BLOG
Na mijn stage bij Interiorjunkie ben ik mijn eigen blog Style-Day.com begonnen. Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken door middel van fotografie en vormgeving. Dit doe ik doormiddel van mijn blog Style Day. Hierop schrijf ik inspirerende artikelen over interieur, planten en bloemen. Mijn ”thuis” staat in Noord Holland en is een rijtjeshuis midden in een nieuwbouwwijk waar ik sinds 2016 woon. Het huis richt ik met veel liefde in. Dit levert regelmatig hilarische momenten op zoals de keukentafel die ik ineens wit verfde. (tot ergernis van vriendlief) Daarnaast ben ik gek op het maken van DIY’s die ik regelmatig op Style Day plaats. Oh en vergeet natuurlijk de paradepaardjes van Style Day niet, de Hotspots en Binnenkijkers. Veel leesplezier!

Wendy Lammerschaag