Bijzonder hotel: het oude huis van Pablo Escobar

Bijzonder hotel: het oude huis van Pablo Escobar is omgetoverd tot hotel

Slapen in het huis van Pablo Escobar, wie wil dat nou niet?! Inmiddels heeft deze grote drugbaron zijn “plekje” ergens anders gevonden en is een bakkie koffie met deze man onmogelijk. Maar zijn huis is zojuist omgetoverd tot een sjiek designhotel, en dat betekend dat je nog wel kunt slapen waar deze man zijn gloriejaren heeft beleefd.

De grootste drugboef allertijden
Heb je de serie Narco’s gezien dan weet jij feilloos wie deze beste/beruchte Pablo is. Maar voor de Cartelgroentjes onder ons, het is een van de grootste voormalig drugsbarons ever! Deze man ging over lijken en was de grootste boef als het ging om cocaïne. Inmiddels doet Pablo niet zo veel meer, die is een soort van, voor eeuwig met pensioen. Maar de verhalen rond om deze man blijven. Er is zelfs een serie gemaakt over zijn carrière, ja dan ben je best interessant. Deze is trouwens zeker de moeite waard om te kijken!

In alle rust van je vakantie genieten
Dus is zijn stulpje onlangs omgetoverd tot heus hotel. Ik heb geen idee of de inrichting ook de stijl van Pablo weergeeft. ‘T is een beetje te modern voor Pablo denk ik. Maar mooi en over de top is het zeker, en dat was Pablo ook zeker in zijn acties, dus dat komt wel overeen. Daarnaast is het er nu een stuk rustiger nu Pablo dit stulpje niet meer bewoont en kun jij in alle rust van je vakantie genieten daar. Wel zo fijn om te weten, want niemand zit op drugsgeweld te wachten tijdens zijn vakantie ;).

Of… palmbomen tellen
Dit poepie sjieke Hotel staat in Tulum in Mexico en telt maar liefst 34 suites. Deze suites zijn stuk voor stuk voorzien van de nodige moderne kunst en de nodige luxe voorzieningen. Dus als jij daar gek op bent en bereid bent wat extra duiten in het zakje te doen voor een ervaring als deze. Dan ben je hier zeker aan het goede adres. Daarnaast is het direct aan het strand dus wanneer het huis van Pablo Escobar je begint te vervelen kun je palmbomen gaan tellen of snorkelen met de vissen.

Nog meer bijzondere hotels bekijken, probeer dan White Dessert Hotel in Antarctica eens