Bijzonder hotel

Overnachten in een superdeluxe boomhut

Overnachten in een superdeluxe boomhut - STYLE DAY

De aarde kent bijzondere plekken waaronder ook bijzondere hotels. In het Treehotel in Zweden worden deze dingen gemixt tot een magisch concept als je het mij vraagt. Ben jij een liefhebber van een boomhut en natuur dan kan jij hier je lol op.
Ben jij iemand die graag wat bijbetaald voor een mooi uitzicht vanaf de hotelkamer? Boek dan een een kamer in dit hotel. Bij het Treehotel gaat alles namelijk om uitzicht en de natuur waarin je je omgeeft. Je slaapt altijd hoog van de grond zodat jouw uitzicht optimaal zal zijn. Daarnaast kun je kiezen tussen verschillende hutten waaronder een hut van boomtakken maar ook een ufo behoort tot de mogelijkheden.

Je bereikt je hut via een trap die is bevestigd aan een burg. Daarnaast kun je bij de faciliteit die zich op begane grond bevind gebruik maken van de sauna of het bubbelbad en een hapje eten in het restaurant die gerechten bereid met lokale ingrediënten. Voor deze ultieme slaapervaring zul je waarschijnlijk even moeten sparen, maar ook voor die prijs zou ik er zeker een nachtje willen slapen.

Overnachten in een superdeluxe boomhut - STYLE DAY Overnachten in een superdeluxe boomhut - STYLE DAY Overnachten in een superdeluxe boomhut - STYLE DAY Overnachten in een superdeluxe boomhut - STYLE DAY