Bijzonder hotel

Boek deze lodge in Colorado voor een sneeuwvakantie

Boek deze lodge in Colorado voor een onvergetelijke vakantie - STYLE DAY

Trommel je vrienden op en boek de eerste beste vlucht naar deze lodge in Colorado. In deze voormalige saloon kun je namelijk je wintersportvakantie op een onvergetelijke manier vieren… Ik zeg laat maar komen die sneeuw!

De meeste mensen boeken hun wintersportvakantie in Europa. Voor deze prachtige lodge moet je wel even in het vliegtuig zitten, maar dan heb je ook wat. Eleven Experience bouwt historische panden om tot hotel en dat is bij The Scarp Ridge Lodge in Colorado ook het geval. De karakteristieke details zijn bewaard gebleven en gemixt met items van deze tijd.

Je kunt de lodge afhuren voor 12 personen, dus genoeg plek voor iedereen. Bind je ski’s onder en maak een witte reis over de prachtige Rocky Mountains. Ben je niet zo’n sneeuwliefhebber net als ik? Doe je dan tegoed aan: de bioscoop, het indoor zoutwaterbad, de hottub op het dakterras en als dat ook verveeld is er nog een gamekamer gevuld met de laatste games. Zelfs ik krijg nu ineens zin in een reisje naar de sneeuw!

Om er voor te zorgen dat iedereen, maar dan ook iedereen, optimaal geniet krijg je er bediening bij. Voor het eten is een privékok en voor de schoonmaakklussen haal je de conciërge erbij. Maar dat is nog niet alles, ook staat er een guideteam paraat voor als je bijvoorbeeld een dagje zalm wilt vissen.

Dit is wintersport, maar dan nog een stukje beter dan dat je gewend bent!

Boek deze lodge voor een onvergetelijke vakantie met je vrienden - STYLE DAY