Bijzonder hotel

Bijzonder hotel: White Dessert Hotel in Antarctica

Bijzonder hotel: White Dessert Hotel in Antarctica- STYLE DAY

Een magisch goed idee kwam bij drie wetenschappers op toen ze in een tent aan het wachten waren tot de sneeuwstorm voorbij was. Het White Dessert Hotel, want iedereen moet het echte gezicht van Antarctica kunnen zien.

Het idee van het hotel is om mensen zoals jij en ik een goed beeld te kunnen geven van de schoonheid en natuur in Antarctica. En dat allemaal natuurvriendelijk. Met de harde stormen en het feit dat het daar 24 uur per dag licht is was de stroomvoorziening zo aangelegd. Ook aan de luxe is gedacht, het interieur is een moderne vertaling van vroege Victoriaanse ontdekkingsreizigers. Eat your hart out!

Om je een goed idee te geven van het land worden er expedities georganiseerd. En dat met zo veel of weinig adrenaline als jij wilt, dus ook de luxe paardjes zijn hier aan het goede adres. Zo kun je onder andere wildlife bekijken, een wandeling maken door de ijstunnels, de rotsen beklimmen, kiteskiën of tokkelen. Opties genoeg dus!

Voor de meesten onder ons zal een reisje naar dit hotel een droom blijven, want voor een weekje betaal je per persoon 62,000 euro. Op de website van dit sprookjesachtige hotel kun je meer info vinden voor als je toch nieuwsgierig wordt..