Binnenkijken in dit groene appartement

Binnenkijken in dit groene appartement - STYLE DAY

Met trots presenteer ik de laatste binnenkijker van het jaar. Marle uit Den Bosch richtte haar huis in met verschillende groentinten. Dat is best gewaagd, maar waarom voor een sober kleurenpallet gaan als wonen een feestje is?! Neem een kijkje in het groene huisje van Marle.

 

Toen Marle haar nieuwe appartement in mocht richten wist ze al snel dat dit met verschillende groene tinten zou gebeuren. Samen met haar vriend woont ze hier al weer een half jaar, en alle groentinten vervelen nog niet. Een goede keus dus! Wil je Marle blijven volgen? dit kun je doen op haar blog en instagram.

Binnenkijken in dit groene appartement - STYLE DAY Binnenkijken in dit groene appartement - STYLE DAY

Hoe ben je aan dit huis gekomen?
“Dat is wel een grappig verhaal. Mijn broer vertelde dat in het complex waar hij een woning had gekocht nog een woning vrij was met een kleine tuin. Maar ik vond het een beetje raar om bij mijn broer in het gebouw te gaan wonen dus ik ben toen niet gaan kijken. Twee maanden later waren we nog steeds aan het zoeken en toen sprak ik hem weer, dus toen zei hij: kijk dan gewoon even naar die woning! Dus toen zijn we gaan kijken en het was precies wat we wilden qua grootte en ‘t heeft een tuintje, dat wilde ik graag omdat ik dat in het vorige huis miste.”

Hoe ging het inrichten?
“Dat ging wel goed, ik had gewoon een powerpoint gemaakt en daar alle dingen ingezet die ik mooi vond. Ik koop namelijk bijna alles op internet, dus daar kun je heel handig een printscreen van maken en in de Powerpoint doen. Ik had bedacht dat ik groen, goud, wit en hout kleuren wilde en dan nog een beetje zwart ertussen door.” Toen heb alles in dat ik wilde hebben in de Powerpoint verwerkt en daarna aan mijn vriend laten zien. Later heb ik een plattegrond op schaal gemaakt en alle meubels op schaal gemaakt en zo ben ik gaan schuiven hoe ik het wilde.”

dsc_0336 dsc_0363 dsc_0347

Hoe kun je je interieurstijl omschrijven in een paar woorden?
“Een beetje Scandinavisch maar niet helemaal. Ik denk dat ik heel veel verschillende dingen door elkaar mooi vind. Bijvoorbeeld ons kantoor, dat ziet eruit als een Urban Jungle door alle plantjes. Ook ben ik gek op natuurlijke materialen zoals de tafel en ik vind veel licht in huis belangrijk. Dat is zeg maar mijn stijl.”

Wat is je meest dierbare stuk in huis?
“Ik ben heel trots op onze kledingkast. Dat is echt zon oude kast die helemaal witgeverfd is en hij is heel oud.”

dsc_0366 dsc_0369 dsc_0368

Waar zit je het liefst in huis?
“Aan de eettafel, hier overzie ik alles en ik zit dicht bij de keuken. Ook vind ik het fijn om met vrienden aan de eettafel te borrelen.”

Wat zijn je favo woonwinkels?
Ik heb super veel uit boetiekjes uit Den Bosch. Oak vind ik echt een super leuke winkel, daar verkopen ze ook kleding die ik mooi vind dus dat is een echt mijn favoriet. En Daily Poetry daar heb ik onder andere de gesmolten wijnfles die op de salontafel ligt vandaan.

dsc_0337 dsc_0354 dsc_0350

Heb je nog tips voor mensen die ook meer vintage in huis willen?
Ik heb toen heel suf met zo’n powerpoint gekeken wat ik leuk vind, maar dat werkte wel. En ik geloof gewoon dat wanneer je alles in de zelfde stijl terug laat komen dan wordt het vanzelf een eenheid.”

Wat staat er nog op jullie woonwensenlijstje?
“Het kantoor willen we heel graag nog mooier maken, dat is nu een soort opslagruimte waar nog niet goed over na is gedacht en we hebben nog een kale muur in de slaapkamer. Dus ik blijf voorlopig nog wel bezig haha.”

dsc_0348 dsc_0347 dsc_0375