Boordevol kinderkamer inspiratie bij Linda van StudioLND

Boordevol kinderkamer inspiratie bij Linda van StudioLND - STYLE DAY

Jullie staan te popelen voor een nieuwe binnenkijker en wie geduld heeft wordt beloont! De binnenkijker die ik bij mijn achterbuurvrouw schoot zit namelijk boordevol kinderkamer inspiratie.


Linda en ik kennen elkaar al een tijdje via het werk. Toen ze een foto op haar Instagram plaatste van de nieuwe babykamer was het raak! Dat huisje moest natuurlijk op Style Day als binnenkijker.

Linda woont samen met haar man Martin en twee kids in een nieuwbouwhuis. Ze is grafisch ontwerpster bij haar eigen bedrijf StudioLND. Haar ontwerpen stralen rust uit maar zijn tegelijkertijd ook kleurrijk. Goed in balans dus! Dit zie je ook terug bij Linda in huis. Ze is zeker niet bang om kleur te gebruiken maar doet dit met gepaste mate.

Eenmaal binnen valt mij het toffe paneel bij de keukentafel op. Trots verteld Linda dat het gewoon een MDFplaat is met een behangetje van de IKEA. Simpel maar super leuk en effectief, want wanneer je dat behangetje wilt veranderen is dat zo gepiept.


De slaapkamer van Sam is een echte stoere jongenskamer. De skatebordjes aan de muur zijn superleuk en worden gebruikt als plankjes. Veel van de inspiratie voor de kinderkamers haalt Linda van Pinterest. Ook de skatebordjes heeft ze daarop gevonden.


Voor Sam geen nachtkastje, een stapel toffe vintage strips voldoet ook en is erg origineel.


Om het thema strips door te voeren in de slaapkamer van Sam koos Linda voor zwart-wit kaartjes met leuke teksten en tekeningen erop. Deze heeft ze om- en om opgehangen voor een speels effect. Dit hoekje maakte Linda af met een vintage bureautje.

Dat het duidelijk mag zijn: Auto’s en dino’s zijn Sam zijn favoriete dingen!


In de babykamer van Max wilde Linda een neutrale kleur en dat werd okergeel. Natuurlijk kon de hele muur in die kleur. Maar creatief als Linda is koos ze voor een geometrisch figuur op de wand. Het geboortekaartje op de kapstok past daar helemaal bij en ontwierp Linda natuurlijk zelf.


De kasten in Max zijn kamertje zijn wit, dit werkt goed met de gekleurde accessoires die erop gebruikt worden. Zo zie je maar: een originele inrichting hoeft niet persee moeilijk te zijn!

Waar doe jij inspiratie op voor de kinderkamers?