Interieur blog

De badkamer opfleuren, zo doe je dat!

Droom je stiekem van tijgerprints en alle foute interieurdingen die je maar kunt bedenken? Maak die dromen werkelijkheid in de badkamer, daar is het juist leuk! De badkamer opfleuren is easy peanuts met deze tips.


Tip 1.
Maak er een tropische jungle van! Voeg wat planten toe die gek zijn op vocht. Heb je geen ramen dan zijn er ook hele fijne neppers te vinden.

Tip 2.
Zoals je ook bij mij kunt zien. Een vrolijke badmat doet wonderen. Voor wanneer deze gewassen moet worden heb ik ook een saaie grijze, en dat is een wereld van verschil. Fleurige badmat it is! Oh, en vergeet de handdoeken en een douchegordijn niet in een té gekke uitvoering toe te voegen.

Tip 3.
Dat de rest van je interieur lekker basic is maakt niet uit. Droom je stiekem van tijgerprints en alle foute interieurdingen die je maar kunt bedenken? Maak die dromen werkelijkheid in de badkamer, daar is het juist leuk!

Tip 4.
Al die gekkigheid is natuurlijk leuk, maar zorg ook voor opbergruimte. Alles wat niet stijlvol is doe je daar lekker in 🙂 Zo, eh, houdt je een beetje orde in de printjes-  of plantenchaos

Tip 5.
Loop erheen, trek die deur open. Wat valt je als eerste op? Als dat je irriteert of juist maakt dat het niet zo gezellig is als dat jij wilt. Pas dat dan als eerste aan. Misschien heb je decoratiespulletjes die in de badkamer leuk zijn. Probeer het eens, wie weet is het hartstikke leuk!