Binnenkijken bij..., Interieur blog

Binnenkijken bij Sascha van Opslag Verliefd

Binnenkijken bij Sascha van Opslag Verliefd STYLE DAY

Sascha en haar vriend Martijn wonen in Dordrecht in een super knus huis. In hun huis siert een zachtroze muur gecombineerd met de mooiste vintage en retro items. Neem een kijkje in dit huis waar menig retroliefhebber jaloers op zou zijn.

Sascha is naast haar werk altijd bezig met interieur, maar niet alleen in haar eigen huis. Regelmatig kun je haar vinden op markten waar ze met een kraampje vol toffe interieuritems staat. Haar droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen. Op haar instagram Opslag Verliefd deelt ze foto’s van haar favoriete spullen voor in huis, maar leuke interieurwinkels komen ook voorbij. Kortom, Sascha ademt interieur!

dsc_1623
dsc_1630 dsc_1633

Hoe zijn jullie aan dit huis gekomen?
“Al een tijd stond ik ingeschreven bij een woningbouwvereniging en daar had ik veel punten gespaard. Toen ik op dit huis reageerde zeiden ze me dat ik eerste keus had, we zijn gaan kijken en hebben direct ja gezegd.”

Hoe ging het inrichten?
“Best goed, alleen ik moet wel een beetje rekening houden met mijn vriend. Hij vindt niet dat er een pauwenstoel in huis hoeft te staan. Daar hebben we soms wel even wat gesprekken over. Maar over het algemeen laat hij me vrij in hoe ik het inricht.”

dsc_1636

dsc_1642

Hoe kun je je interieurstijl omschrijven in een paar woorden?
“Mijn interieurstijl is vintage met karakter en veel licht.”

Wat is je meest dierbare stuk in huis?
“De pauwenstoel natuurlijk! Mijn vriend vindt de stoel verschrikkelijk maar ik laat ‘m graag hier staan.”

dsc_1663 dsc_1674 dsc_1671

Waar zit je het liefst in huis?
“Op m’n plekje op de bank bij mijn nieuwe kussens van How About Frankie.”

dsc_1678 dsc_1676

Wat staat er nog op jullie woonwensenlijstje?
“Best veel. Eigenlijk wil ik de onderste lat van mijn keuken nog licht schilderen en een nieuwe bank, deze vind ik niet bij de rest van het interieur passen. En mijn roze muur wil ik anders, ik twijfel nog tussen groen en marmer.”