Bo Touch Bin een interiorproof prullenbak

Ik weet nog goed dat ik een folder van de gemeente in huis kreeg over dat ik m’n afval moest scheiden. Leuk, goed initiatief. Maar dan moet er een prullenbak bij in huis. Als interieurliefhebber stond ik daar niet om te springen en ging opzoek naar een prullenbak die al deze wensen behartigde. En die vond ik…

Afvalbak met stijl
De Bo Touch Bin van Brabantia, eentje die perfect in mijn interieur paste. En wat ik nog veel leuker vond; ik mocht zelf een kleur kiezen. Omdat pastel roze er niet tussen zat ging ik voor gebroken wit. Die neutrale keuze maakte ik omdat je nooit weet wanneer ik de kleuren binnen mijn interieur omgooi. En als je voor roze gaat zit je er maar wel mooi mee haha.

Afstemmen op jou wens
Nu denk je vast; oké leuk… Maar ik ben nog niet uitgepraat over deze prullenbak. Binnenin zitten twee containers die je qua grootte naar je eigen wens kunt afstemmen. Ik ging voor een bak van 11 en 23 liter. Maar je kunt ook voor één grote bak gaan en als je echt een fanatiekeling bent ga je voor 3x 11 liter. Het voordeel van een mooie prullenbak is dat je ‘m niet meer verbergt in een keukenkastje. Die ruimte kan handig gebruikt worden voor keukenstuff waar je anders geen plek voor hebt. twee vliegen in één klap dus!

Bo Touch Bin in gebruik
De prullenbak gaat open met een handig “touch systeem”. Dit is erg handig voor als je vieze handen hebt, alleen je ziet wel snel vingers op de klep. Toen ik foto’s ging maken “Bo” heb ik deze vingers er expres op laten zitten zodat je kunt zien wat ik bedoel. Inmiddels heb ik de Bo Touch Bin twee weken in gebruik. Eerst vond ik de bakken best klein, maar inmiddels ben ik hier helemaal aan gewend. Een blijvertje dus!

 

Deze blogpost is in samenwerking tot stand gekomen met Brabantia