Fotokunst aan de muur

Mijn mooie roze muurtje kon wel een paar spannende posters gebruiken. Daarom zocht ik bij Desenio een paar toffe posters uit die mijn interieur een stuk gezelliger maakten. Kijk je mee?

Wat veel van jullie niet weten is dat ik alles rondom het sterrenstelsel best wel interessant vind. Laat Desenio nou net voor die tak van de bevolking ook een paar toffe posters in het assortiment hebben. Ja, het assortiment van Desenio is immens groot! Dus kwam ik op deze beauty’s uit! Voor de gene die deze poster op willen zoeken. De maanposter heet La Lune poster (100×70 cm), en de poster met close up van de steen heet; Light Agate poster (70×50 cm).

Omdat ik de muur erg groot en leeg vond ben ik voor twee grote posters gegaan, dan wordt het geen gaos van kleine postertjes aan de muur maar blijft de rust mooi bewaard en in balans. Ik word erg blij van deze combo!

Heaven poster
In de keuken heb ik een poster op A3 formaat hangen. Ik ben een liefhebber van subtiele Out Of The Box acties. Dus koos ik ervoor om deze in een zwarte posterhanger aan de muur te hangen. Voor de nieuwsgierigen onder ons: de naam van deze poster is; Heaven Standing poster. De muur bij de keuken word door een simpele toevoeging als deze poster ook nog eens gezellig, love it!

 

Bestellen en ontvangen 
De bestelling was zo geplaatst, in het overzicht van het winkelwagentje hield ik mooi bij of de posters leuk zouden staan naast elkaar. En zoals op de website beloofd binnen 8 dagen heb je je posters inderdaad ontvangen. De doos waarin het aankomt is stevig en zeer goed verpakt met héél veel luchtzakjes. De posters zitten verpakt in een aparte koker. Let hiermee op, deze geeft namelijk een beetje af op je vingers waardoor er vlekken kunnen komen op je posters.

Het leven is fijner wanneer je besteld met korting
Ik kan me nu voorstellen dat jijzelf ook graag de muren in je stulpje wilt aankleden met een paar toffe posters. Voor deze mensen heb ik een kortingscode waarmee je kunt bestellen met 25% korting. Gebruik van 23 tot en met 25 januari de code: WENDY25 voor een fijne korting. GOOD LUCK!

 

Deze blogpost is in samenwerking met Desenio tot stand gekomen.