Huis update en meer over “vage serie”

JAA, het is weer nodig tijd om jullie mee te nemen voor een tour door mijn huis. Er is een hoop veranderd en te vertellen over de nieuwe plannen. En dat “mot” ik natuurlijk effe delen. Dus daar is ‘i dan: de huis update!


Nieuw Behang in de slaapkamer

Jippiejajeeee, wie mij goed kent weet dat het behang in mijn slaapkamer een doorn in mijn oog is. Het is niet dat het niet mooi is gedaan of het behang zelf niet mooi is. Maar er is een duidelijk kleurverschil te zien in de banen. En ja, ik had rollen uit het zelfde verfbad. Inmiddels is de beruchte wand zo goed als kaal en komt er binnenkort nieuw behang op. HOERA eindelijk, want; dúúúrt lang! In de volgende huis update laat ik jullie zien hoe het geworden is.

De koe
Volgens mij heb ik in mijn Instastories wel eens een sneakpeak laten zien van dit geschilderde dier. Maar tot voor kort had hij nog geen plekkie. En wel omdat ik van mening was dat er geen plek voor was. Want het is een redelijk groot schilderij, en dus is hij best wel aanwezig. Dus dan moet ik ‘m wel “heul” mooi vinden.. Hij was al naar beneden verplaatst en stond half verscholen achter onze reuze tv. Toen ik vorige week lekker bezig was in huis bedacht ik ineens dat hij super goed zou matchen met de roze muur. Dus de boel even verplaatst, en wat ben ik er blij mee. Ja, echt een blij ei! Want roze en groen gaan dus écht onwijs goed met elkaar.

Plankje boven de tafel..
Dus toen had de koe zijn “draai gevonden” in de woonkamer. Maar toen keek ik naar een laaange witte muur. Rust in huis is goed, niet op iedere vierkante centimeter hoeft iets te hangen/staan. Maar dit was wel héél veel wit. En omdat er altijd zooitjes op onze keukentafel liggen bedacht ik dat zo’n typisch fotoplankje wel leuk zou zijn. Zieke vriendlief heeft ‘m even voor mij opgehangen, de lieverd :).

Die ene vage serie
Waarschijnlijk is dit de reden waarom je dit hele artikel gelezen hebt. Want hier en daar upload ik op Instagram wel eens een filmpje waarin ik het vaag over een “leuke serie” heb. En als jullie iets niet leuk vinden is het vaagheid, want oh oh wat zijn jullie nieuwsgierig! Nou laat ik dan maar gewoon in met de deur in huis vallen: het is een serie over inspirerende werkplekken. Vanaf de eerste week van september komt hij online, dus nog heel effies geduld.  Waarom dan pas? Ik vind het leuk als iedereen kan genieten van mijn werk en niet druk bezig is met genieten van de zon, net als ik 🙂

Tot in de volgende huis update (kan niet wachten)
Liefs Wendy