Interieur blog

6x De allermooiste interieur flatlay’s in lente stijl

6x De allermooiste interieur flatlay's in lente stijl - STYLE DAY

Interieur flatlay’s, ik ben er gek op! Als Instagram addict zie ik heel wat plaatjes langskomen waar ik bijna van smelt. Maar de fameuze flatlay’s zijn mijn favoriet. Ik zocht de allermooiste voor je op, zodat jouw feed voortaan ook wordt gevuld met deze prachtige foto’s. #SMULLENMAAR

Wat zijn flatlay’s eigenlijk? 
Een flatlay is een uit de hand gelopen Instagram trend. Lang verhaal kort: je legt je lievelingsspullen op een collageachtige manier bij elkaar en maak daar vanaf boven een foto van. Zo! Nu kun jij zelf ook een flatlay maken. Flatlay klinkt namelijk super fancy en moeilijk, maar dat is het dus totaal niet.


                                                                                           @lichipan


@faizeey


@handslatry


@zukkerme


@futuremrsplanner


@mariloulmn