Hotspot: Woonwinkelen bij KKIP in Schagen

Hotspot: Woonwinkelen bij Kkip in Schagen - STYLE DAY

De leukste winkeltjes vind je niet in de grote winkelstraten en dat bewijst KKIP uit Schagen maar weer eens. KKIP is een interieurwinkel met een breed scala aan stijlen. Leuk, want zo is er voor ieder wat wils. Ze verkopen trouwens niet alleen leuke meubels maar ook voor een cadeautje op woongebied kan je er heel goed slagen.

KKIP is een samensmelting van meerdere partijen zoals; Kaatje Keet, Suus Geluk en natuurlijk KKIP zelf. Bij Kaatje Keet kun je terecht voor toffe workshops voor groot en klein. Suus Geluk maakt een prachtige bos “bloemgeluk” voor op tafel of in dat ene saaie hoekje. En KKIP in Schagen zelf biedt zelfgemaakte meubels, nieuwe meubels en accessoires aan. Maar ook is er een vintage hoekje. Dat is nog niet alles want voor papierplezier en allerlei toffe spulletjes voor in de kinderkamer ben je ook aan het goede adres.

Deze interieurwinkel is leuk voor iedereen. Verschillende stijlen zijn uitgelicht in de winkel zoals landelijk, brocante, industrieel en een klein beetje retro. Je kunt het je zo gek niet bedenken en deze winkel heeft het. Ook aan het budget is gedacht, je kunt er in verschillende prijsklassen slagen. Dus ben je opzoek naar een item in jouw stijl en binnen jouw budget neem dan zeker een kijkje bij KKIP!

Je kunt de website bezoeken en het adres van KKIP is Molenstraat 42 in Schagen.

dsc_1496 dsc_1472 dsc_1478 dsc_1470 dsc_1491 dsc_1479 dsc_1487 dsc_1482 dsc_1483 dsc_1500