Mijn nieuwe bloemen behang

Even eerder liet ik jullie op instagram al een sneakpeak zien van mijn nieuwe behang in de slaapkamer. Jullie waren (net als ik) dol enthousiast, dus is het nu dan echt tijd voor een show up!

Samen met mijn vader knalde ik dit behang er in een paar uur tijd op. Teamwork noemen ze dat ook wel haha. We hadden namelijk gedacht dat een patroonbehang flink tijd zou kosten aangezien we allebei niet thuis zijn in het behangen.

In het begin moest ik even wennen, want dit waren wel “heul” veel bloemen op de muur. Als ik nu nog maar rustig kon slapen… Maar na één nacht met een smile van oor tot oor naar het behang te hebben getuurd ging dat prima! Ik stylede ‘m af met de groene stoel van velours en dat maakte het feestje helemaal af! En ja, inmiddels is deze muur toch wel de eyecatcher van het huis hoor!

Het liefst zou ik beneden ook nog een muur behangen met deze waterval van bloemen. Maar beneden hebben we allemaal structuurverf op de muren. Dus dat word nog wel even een klusje. En dat laat ik mooi nog even wachten haha.