blog

Slaap jezelf gezond onder dit dekbedovertrek

Slaap jezelf gezond onder dit dekbedovertrek - STYLE DAY

Dekbedovertrekken kan ik niet genoeg hebben. Ik heb ze in alle soorten en kleuren, maar dit bijzondere luchtzuiverende dekbedovertrek van Nightlife Living had ik nog niet…

Frisse lucht
Het dekbedovertrek van Nightlife Living uit de Natural Balance collectie is gemaakt van katoen-satijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stof soepel is en superzacht. Maar dat is nog niet alles. Voor wie een partner naast zich heeft liggen die hier en daar wat “gassen” vrijlaat is dit dekbed dé oplossing. Doordat het dekbed met Aura Fresh is behandeld, worden nare geuren zoals rooklucht of andere gassen gefilterd uit de lucht, wie wil dat nou niet?!

Door wrijving komen er micro balletjes vrij die ongewenste geuren uit de omgeving neutraliseert zodat ze geen negatief effect hebben op je welzijn en zuivert zo de lucht. Dus het enige dat jij hoeft te doen is lekker in bed gaan liggen en af en toe omdraaien, dan doet het dekbedovertrek de rest.

Comfort en luxe
Doordat de stof zo soepel is, is het geen ramp als je geen tijd hebt om te strijken. Doe ‘m op je bed en het dekbedovertrek zal na een aantal uren bijna geen kreukels meer vertonen. Daarnaast glanst de stof licht door het gebruik van fijne satijndraden. Dit dekbedovertrek zorgt dus niet alleen voor comfort maar ook voor een luxe uitstraling.

Wat dit dekbedovertrek extra leuk maakt zijn de verschillende kanten. De ene kant heeft een print en de andere kant is in een egale kleur stof gemaakt. Je kunt er dus ook voor kiezen om de deken met de print boven op te doen en de kussens anders om te gebruiken voor een speels effect.

Nadat ik het bed had opgemaakt ben ik er natuurlijk ook onder gaan slapen om te kijken of het echt zo fijn is als dat ze omschrijven.  Met overtuiging kan ik zeggen dat ik heerlijk heb geslapen en fris wakker werd, het dekbedovertrek is een waardevolle aanvulling op m’n verzameling!

Ben je ook enthousiast geworden van dit dekbedovertrek, neem dan een kijkje op de website van Nightlife Living.