blog, Fotografie, Portfolio

Een Urban Jungle van kunstplanten in je huis

Een Urban Jungle van kunstplanten in je huis

Ja! Nog steeds zijn we met z’n allen dol op planten in huis! Maar helaas is niet iedereen zo goed bevriend met planten. Hier en daar ook wel eens wat groene vrienden dood. Om dat falende gevoel als plantenverzorger te voorkomen zijn daar de kunstplanten.

Kunstplanten zien er al lang niet meer zo “nep” uit als vroeger. Tegenwoordig moet je je best doen om nep van echt te onderscheiden. En daar wordt ik héél blij van. Iedereen die mij volgt op instagram weet dat ik dol ben op alles dat groen is. Maar ik moet jullie mededelen dat een spint-plaag bijna alle planten in huis het lootje heeft doen leggen. En daar baal ik van!

Toen ik op de webshop van OTTO de kunstplanten zag was ik blij verrast. Wel twijfelde ik een beetje. Want nep is nep, en dat zie je bijna altijd. Toch nam ik de gok. Ik kan je vertellen, al mijn twijfels zijn weg. Deze neppe variant is mijn nieuwe “groene” vriend!

De stam van mijn boompje is bijna niet van echt te onderscheiden en ook aan de bladeren is aandacht besteed. En ja, het is zichtbaar. Maar dat is alleen zichtbaar voor degene die er met zijn neus bovenop gaat zitten. Toch ben ik ervan overtuigd dat de meesten van jullie dit niet zullen doen.. haha Op de foto’s hieronder kun je met eigen ogen zien dat het ook echt een fijne kunstplant is.

Ik ben benieuwd, ben jij ook al over op kunstplanten? Of bestaat jouw Urban Jungle nog steeds uit allemaal echte planten?