Interieur blog

Hoe haal je je vent over om iets te veranderen in huis?

Het allermooiste zou natuurlijk zijn als je vent op al jouw interieurideeën gelijk “ja” zegt. Manlief is het bijna nooit direct eens met nieuwe interieurideeën. Daarom zet ik voor jou een paar superhandige tips op een rij. We zullen eens zien hoe snel dingen veranderen in huis! haha


Tip 1.

Probeer met afbeeldingen te laten zien wat je bedoelt. Zoek een goed voorbeeld uit waarop een aap nog kan zien wat jouw bedoeling is. Dan weet je zeker dat hij het begrijpt 😉

Tip 2.
Stel een lijstje op met goede argumenten, leg daarna je plan voor. Als je met goede argumenten komt sta je zo schaak mat!

Tip 3.
Ga erop uit, laat in woonwinkels en bij anderen thuis zien dat je idee helemaal niet zo heftig is als dat het lijkt. Dan ziet hij dat jij niet de enige op aarde bent met dit idee.

Tip 4.
Leg het plan voor, en geef het wat tijd. Mannen gaan nou eenmaal liever voor veilig. En ja, goed is goed in hun ogen. Jouw (in zijn ogen) wilde ideeën moeten gewoon even landen bij hem.

Tip 5.
Gewoon doen! Dit kun je natuurlijk wel alleen doen als je weet dat daar geen hevige ruzie van komt. Gelukkig wordt die van mij er niet boos om. Hij zegt nog eens dat hij het niet mooi vind, om na een maand op dat oordeel terug te komen. En mij te verblijden met een positieve mening. YAY!

Hoe pak jij het eigenlijk aan als je wilt veranderen in huis?
Ik ben wild nieuwsgierig, sharing is caring!