Verhuistips 2. De kunst van het vullen van een verhuisdoos

verhuistips 2. De kunst van het vullen van een verhuisdoos

Met deze verhuistips wordt verhuizen voor jou ook een makkie! Hoe verhuis je het snelste, het makkelijkste en op de goedkoopste manier? In deze post vertel ik over hoe je het beste een verhuisdoos vult en nog veel meer.

Ben je al lekker bezig met weggooien en inpakken? Je bent nu ongeveer twee weken voor de datum dat je gaat verhuizen. Vanaf nu zul je steeds meer spullen inpakken die je regelmatig nodig hebt.

De verhuisdoos vullen
Het is de kunst om de verhuisdoos zo in te pakken dat je er zo veel mogelijk in hebt zitten en je ‘m ook nog kunt tillen. De doos mag best zwaar zijn, maar je wilt gewoon niet dat de bodem van je doos het begeeft. Haha Wanneer je bezig bent met inpakken zul je merken dat je altijd nog kleine ruimtes overhoudt, daar zijn hand- en theedoeken geweldig voor. Tip: alles dat breekbaar is kun je omwikkelen met kleding. En planten doe je in kratjes of in een doos die je niet afsluit zet ze vast met andere spullen zodat ze niet kunnen omvallen.

verhuistips 2. De kunst van het vullen van een verhuisdoos

Volgorde
Wanneer je klaar bent met de zolder ga je verder met de slaapkamers. Ga voor jezelf na wat je de komende weken nog nodig hebt. Alles behalve je bed en kleding kun je waarschijnlijk inpakken. Misschien is er iets in die ruimte waar je niet zonder kunt. Dan laat je dat uiteraard nog even staan. Uit de bad- en woonkamer kun je de accessoires alvast inpakken, maar de rest zou ik nog even laten staan. Tip: alles dat je van een ruimte inpakt laat je daar in dozen staan. Als je dan toch iets per ongeluk ingepakt hebt weet je in ieder geval in welke dozen je moet zoeken.

Zet op alle dozen de ruimte waar het in het nieuwe huis moet komen te staan. Op een doos met badkamerspullen zet je dus; BADKAMER. Wanneer je geholpen wordt met verhuizen weten anderen ook waar de doos heen moet.