blog

Waarom nisjes zo fijn zijn

Waarom nisjes zo fijn zijn - STYLE DAY

In deze koude dagen is niets zo lekker als een kop warme chocolademelk een favoriet tijdschrift en dat in de aller fijnste nisjes. Ik kwam er een paar fantastische hoekjes tegen die je absoluut gezien moet hebben.
Nisjes of op internet beter bekend als: Nooks. Zijn kleine hoekjes die in kasten of bij het raam worden gemaakt. Je hebt ze in zitvorm maar ook bedden komen regelmatig voorbij.

De zitvariant is mijn favoriet! Zeker in de winter heb ik altijd behoefte aan zo’n hoekje, je kunt je er even in wegtrekken en alles om je heen vergeten. Om vervolgens weer nieuwe plannen te maken. Zo werken die dingen bij mij in ieder geval wel haha. Jammer genoeg heb ik er nog niet eentje in mijn huis, maar met deze inspiratie kan ik alvast wegdromen.
En vergeet niet: wanneer je ooit een muurkast gaat maken er een nisje te maken!

Afbeeldingen via:

1. Feedpuzzle • 2. Notapaperhouse • 3. Mcgrayandco • 4. Avenuelifestyle • 5. Bloesem • 6. Architectureartdesigns • 7. Petitandsmall