Binnenkijken bij ECCO Leather en zelf een tas ontwerpen

ECCO Leather

Afgelopen maandag werd ik namens Interior Junkie meegevraagd door ECCO Leather om een kijkje te nemen in het kantoor waar het leer voor schoenen en tassen wordt ontworpen. Wie wil dat nu niet?! Ik sliep een nachtje in het NHOW Hotel, kreeg culinaire hoogstandjes voorgeschoteld en zag het proces van koeienhuid tot tas. Maar dat was nog niet alles, daarna mocht ik zelf een tas maken.

We kregen een kijkje in de leerlooierij van ECCO Leather en daarna een presentatie. Daar werd onder andere uitgelegd waarom ECCO een ”leer bibliotheek” heeft en ook kregen we hele gave moodboards te zien. Zo zagen we hoe ze tot een nieuwe serie leer komen. Super interessant allemaal!
Toen we terug kwamen van de leerlooierij hebben we eerst lekker geluncht en mochten we daarna allemaal een eigen tas ontwerpen. YAY! Ik heb zelf heel veel liefde voor alles dat een tas heet dus ik kon mijn geluk niet op. Ik wist meteen dat het een clutch zou worden van robuust stevig leer. Daarna wikkelde ik er een zachtroze streng omheen die het ontwerp een nonchalante uitstraling gaf. Zelf ben ik niet zo van de clutch omdat ik mijn handen graag vrij houd dus heb ik er thuis nog een mooie ketting aan gemonteerd. Et viola, mijn nieuwe tassenbaby is geboren!

Ben je benieuwd naar het gehele report van ECCO Leather? Op Interior Junkie vertel ik hoe het precies verliep.

DSC_0923

1

DSC_0929

 

Beeld: Wendy namens Interior Junkie.