Hotspot: De Loft van Basiclabel in Hoorn

Hotspot: De Loft van Basiclabel in Hoorn - STYLE DAY

Net buiten de looproute van de grote ketens vind je vaak de beste winkels. De Loft van Basiclabel in Hoorn is daar het perfecte voorbeeld van. Een winkel om van te smullen, eentje die je zeker niet mag missen!

Basiclabel is al 11 jaar een goed bezochte interieurwinkel in Hoorn. Maar voor de grotere meubels zoals kasten was daar genoeg plek. Dus werd bijna 4 jaar geleden De Loft in het leven geroepen. Een winkel die zo is ingericht dat het lijkt alsof je bij iemand thuis bent. Niet alleen voor wonen kun je hier terecht, op de bovenverdieping kun je ook slaapkamerinspiratie opdoen. Een combinatie die mij als muziek in de oren klinkt.

De collectie die bij Basislabel en De Loft wordt verkocht bestaat uit een standaard basis. Daarvan worden soms alleen de kleuren en materialen aangepast op de trend. Maar niet getreurd, ieder seizoen komen er natuurlijk ook nieuwe ontwerpen van hun hand.

Het belangrijkste verschil tussen Basislabel en De Loft is dat Basislabel meer accessoires aanbiedt en De loft grote meubels. De Loft is trouwens open van woensdag tot en met zaterdag en wordt bijna wekelijks veranderd.

De Loft vindt je op Veemarkt 19 in Hoorn en je kunt de website bezoeken voor meer informatie.