Hotspot: de kerstshow bij De Boet

Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY

Per jaar rollen er bij De Boet in Hoogwoud duizenden kerstballen over de toonbank, en dat is niet voor niets. Wil je uitpakken met kerst dan mag een bezoek aan deze kerstshow niet ontbreken.

De Boet is een tuincentrum dat alles omtrent huis en tuin onder één dak aanbiedt. Met kerst wordt ongeveer de helft omgetoverd tot een kerstparadijs. Wanneer je alle lichtjes voor in- en om huis bij de lichtshow hebt uitgezocht kun je daarna je lol op bij de kerstshow zelf…

Je kunt het je zo gek niet bedenken en je vindt het in de kerstshow, en óók nog in jouw kleur! De show is namelijk opgedeeld in verschillende trendkleuren, zacht roze en mos groen komen voorbij maar als je klassiek rood met groen en wit wilt kan dat ook.

Ook om de kids is gedacht bij het opzetten van de show, in bijna iedere kleurkamer zijn bewegende kerstfiguren te vinden die een muziekje maken of een verhaal vertellen. Ondertussen kun jij mooi los gaan op de prachtige kerstspullen.

Meer info vind je op de website en het adres is Oosterboekelweg 2-A in Hoogwoud.

Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY Hotspot: de kerstshow bij De Boet - STYLE DAY