Hotspot: Left Alkmaar

Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY

Bezoek Left Alkmaar en ervaar de perfecte styling van de Urban Jungle trend. Een winkel die zich onderscheidt van de standaard interieurwinkel, en dat hoeft niet duur te zijn.

Left Alkmaar begon ooit als Puur Brocante. Maar de winkel verandert met de tijd mee en heeft daarom zijn naam veranderd naar Left Alkmaar. Dat is iets waar Left Alkmaar uniek in is. Ze zijn vooruitstrevend en creatief. Stylist Kevin zegt: “Ik probeer gewoon alles uit, als het niet mooi is verander ik het weer.” En zo kwam hij onder andere tot het idee hoe je super simpel een terracotta muur kunt maken.

Daarnaast verkoopt Left niet alléén maar spullen. Rondom alle spullen wordt de ultieme Urban Jungle beleving gecreëerd. Want: “Wonen is een lifestyle, alles eromheen moet kloppen”, aldus Kevin. Kan jouw interieur ook een zetje in de goede richting gebruiken? Dan staan ze altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

De winkel heeft een fijne uitstraling maar is voor iedereen betaalbaar. En nog een fijne bijkomstigheid: Left verkoopt veelal items die je nergens anders tegen zult komen. Dus ben je opzoek naar een unieke eyecatcher voor in huis neem dan gerust een kijkje in deze winkel!

Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY  Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY Hotspot: Left Alkmaar - STYLE DAY