Hotspot: Wildernis in Amsterdam

Hotspot: planten shoppen bij Wildernis in Amsterdam - STYLE DAY

Wie opzoek is naar bijzondere planten voor in huis is bij Wildernis aan het juiste adres, en goed nieuws voor de mensen die niet goed met planten zijn. Ook jij verlaat deze winkel met een plantje dat goed bij jou past, dus zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen wanneer je in Amsterdam bent. 

Wildernis is opgericht door Mila en Emma, hun missie is om de stad “groener” te maken. Daarom richtte zij Wildernis op, een winkel die alles heeft op het gebied van stadstuinieren. Er worden niet alleen gave planten verkocht maar ook gereedschap, groene boeken en hele gave bloempotten behoren tot het assortiment. Wil je zelf aan de gang met planten? Dat kan! Regelmatig worden er verschillende workshops gehouden waar jij je groene vingers uit de mouwen kunt steken.

Nog nooit een plant in leven weten te houden? Vraag een van de meiden om hulp. Door de vragen die ze aan jou stellen weten ze perfect welke plantjes goed bij jou passen. Heb je eenmaal een keus gemaakt dan krijg je uitgebreid advies over de verzorging van je nieuwe groene vriend!

Meer info vind je op de website en het adres is: Bilderdijkstraat 165 F in Amsterdam

dsc_1716 dsc_1713 dsc_1711 dsc_1707 dsc_1720 dsc_1697 dsc_1719 dsc_1694 dsc_1705 dsc_1702