Stoere items voor in huis shop je bij Studio Gespuis in Alkmaar

Industrieel-liefhebbers eat your heart out! Want deze interieurwinkel wil je niet gemist hebben. Prachtige lampen en oude gymtoestellen vliegen je om de oren bij Studio Gespuis in Alkmaar.

Bart en Mariska besloten samen een webshop te beginnen met interieuritems die zijzelf ook in huis zouden gebruiken. Maar daar stopte het avontuur voor Bart en Mariska niet. Studio Gespuis opende in Juli 2017 namelijk een winkel. En nieuwsgierig als ik ben kwam ik natuurlijk naar de opening. En niet snel daarna besloot ik dat deze winkel ook als hotspot op Style Day moest komen.

Bart weet de industriele schatten op zijn duimpje te vinden. Want wanneer ik aankom verteld hij met trots dat hij een mooie gymkast op de kop heeft getikt. Alle spullen die te koop staan op de webshop heeft Bart ook tentoon gesteld in de winkel, handig voor als je twijfelt! Goed om te weten; de winkel is op zaterdag altijd open en andere dagen kun je op afspraak terecht.

Niet alleen voor grote meubelen zoals kasten en tafels kun je hier terecht. Ook vintage accessoires zoals klokken en bakelieten telefoons scoor je hier. Oh ja, en ben je nou helemaal verlekkerd door het logo van Studio Gespuis? Bart is ook signmaker, en maakt met liefde voor jou ook zo’n tof logo!

De winkel bestaat uit twee ruimtes, loop daarom gerust door naar de andere ruimte waar je nog veel meer industriele pareltjes vindt!

De winkel kun je bezoeken op de Breedstraat 29 in Alkmaar en nog véél meer info vindt je op de website van Studio Gespuis.