Hotspots

Vintage winkelen bij BIS in Amsterdam

Vintage winkelen bij BIS

Wanneer je in Amsterdam bent voor een shoppingtrip kun je ook vintage winkelen bij BIS. Het is absoluut de moeite waard om te bezoeken voor een unieke vintage eyecatcher! De winkel puilt uit van de tasjes, schoenen, jasjes en alles wat je nog meer op modegebied kunt bedenken.

De eigenaresse selecteert alle items met zorg zodat er altijd een goede kwaliteit gewaarborgd wordt. Daarnaast ziet de winkel er qua inrichting fantastisch uit want wanneer je binnenstapt in de winkel lijkt het zowaar een gewone kleding winkel.

De prijs ten opzichte van de kwaliteit is in verhouding maar altijd budgetproof! De jasjes die je op de foto ziet kosten allemaal ongeveer 45 euro en zijn van zeer goede kwaliteit. Wel goed om te weten is dat ze meeste maten S of M zijn. Maar als je er niet slaagt voor kleding dan loop je bijna zeker met een van de vintage tassen naar buiten.

Vintage freak als ik ben kon ik het niet laten om de vintage brillenkoker mee te nemen. Deze buigbare variant vind ik fantastisch want wanneer er geen bril in zit is ‘i mooi compact in mijn tas.

Het adres van BIS is: Sint Antoniesbreestraat 25-A in Amsterdam

DSC_0919 DSC_0918