Interior

Een gekleurde kast waar je ontiegelijk veel spul in kwijt kunt

Een gekleurde kast waar je ontiegelijk veel spul in kwijt kunt - STYLE DAY

Een joekel van een gekleurde kast midden in de kamer, eentje die de ruimte definitie geeft. Zo’n kast waar je blij van wordt én ook nog eens lekker veel spul in kwijt kunt. Ja, dat is wat ik zoek in een kast. Je beste vriend voor spullen die je niet wilt zien, en dat verpakt in een lekker kleurtje!

Geen ouderwetse kast maar een toffe eyecatcher
Kasten zoals oma ze had, met gelakt eikenhout. Een grote donkere sobere plek in m’n huis zou dat worden wanneer dit bij mij in huis stond, en daar ben ik vast de enige niet in. Maar hé voor wie verder kijkt dan z’n neus lang is; deze donkere plek/kast kan je ook voorzien van een gezellig kleurtje. Dan behoud je de klasse en sierlijke uitstraling zoals oma’s kast, en dat met een gezellige kleur. Zo wordt die ouderwetse kast ineens een toffe eyecatcher!

Een kast schilderen
Voor de luie lady’s onder ons die graag een gekleurde kast willen, een kast schilderen is een klus die wat langer duurt. Je kunt hier prima de schilder voor bellen, die kan je ook voorzien van advies over de juiste verfsoort. Zelf voorzie ik graag de spullen in m’n huis van een kleurtje en gebruik meestal Histor lak met Perfect Finish. Ik schuur de oppervlaken niet, want ja, dáár ben ik nou net lui mee. Ik wil direct resultaat, en die behoefte voorziet deze verf helemaal!

Beeld via:

1. Mwordmag • 2. Wonenmetlef • 3. Pinterest • 4. Architectureartdesign • 5. Popsugar • 6. Woontrendz 7. Ensuus • 8. Entermyattic