Interior

Waarom jouw interieur niet zo perfect is..

Oké stop! De verontschuldiging, voor het feit dat jouw interieur niet zo perfect is, hoef je nóóit meer te geven. En wel om de volgende reden…

Van die herkenbare momenten: je komt bij iemand thuis en BAM, je bent bijna overrompeld door het interieur. Je weet even niet wat je moet zeggen en zegt het volgende tegen de bewoner: (of beter gezegd: stylist! haha) Wauw wat een prachtig huis en wat heb je het tof ingericht, mijn huis is echt niet zo mooi hoor..

1.
Waarschijnlijk heeft de bewoner van dit huis zeeën van tijd. Tijd om te bedenken waar die klok het beste hangt en dat een fluweel roze bank de bom zou zijn. Jij vult je dagen met veel belangrijkere dingen zoals een fulltime job!

2.
Het leven is geen modeshow, en jouw interieur dus ook niet. Het oog wil ook wat, maar dingen moeten vooral praktisch zijn.

3.
Ze zou het misschien wel graag willen maar hebt er niet zoveel oog voor. In plaats van je te verontschuldigen over je eigen interieur kun je de bewoner van het huis vragen of zij jou een keer tips wil geven om het beter in te richten.

Beeld via:
Bytezza