Fotografie, home, Portfolio

De chai latte van Chalo siert je interieur

Lekker met een theetje op de bank, ik doe niets liever! Thee bewaar ik normaal gesproken altijd in de keukenla want die verpakkingen zijn niet charmant. Maar de chai latte verpakkingen van Chalo nodigen zich uit om tentoon gesteld te worden in de keuken. Dat zijn twee fijne vliegen in één klap!

Net ietsje anders
Toen ik voor het eerst kennis maakte met de chai latte van Chalo was ik blij verast. Want als echte liefhebber van thee wil ik ook wel eens wat anders. En dat “andere” is dus chai latte. Ik zie nu je nu bijna denken: Latte Watte?! Nou het is dus thee in poedervorm, dus je kookt water en doet daar een schepje poeder bij uit één van de potten. Daarna je doe een scheutje melk bij, roeren maar en klaar ben je!

Vier smaken, voor ieder wat wils
Chalo heeft vier smaken, vanille, lemongrass, cardamom en masala. Vanille is tot nu toe mijn favoriet, lekker zacht van smaak met een klein zoetje erdoor heen. Lemongrass heeft een frisse smaak en is ’s ochtends erg lekker. Cardamom en masala zijn kruidig van smaak. En vooral cardamom heeft een spicy nasmaak. Welke smaken je lekker vind is heel persoonlijk, maar ik vind vooral vanille en lemongrass super lekker!

Retro verpakkingen
Ja, die verpakkingen van Chalo, dat is wel serieus een dingetje. Want als de verpakking mooi is sta ik toch sneller open voor een nieuw product. Best belangrijk dus! De verpakkingen hebben allemaal een retro vormgeving gemixt met een design sausje. Love it. Want ze staan na twee weken nog steeds te pronken in mijn keuken zonder dat ik me eraan stoor. Tja dan heb je mijn designhart wel veroverd!

Ben ook toe aan iets nieuws en kan je dit stukje design wel waarderen? Op de website van Chalo kun je deze fijne thee shoppen.

Deze blogpost kwam tot stand door een samenwerking