Social media fotografie

Social media fotografie
Wij zorgen ervoor dat jouw social media kanalen er net zo tof uitzien als die van Style Day. Niet iedereen heeft naast het runnen van zijn of haar bedrijf tijd om social media bij te houden. Inmiddels is dit een enorm belangrijk aspect, waar wij jou mee kunnen helpen!


Een eerste indruk via social media

Niet iedereen bezoekt de website van een bedrijf, maar regelmatig wordt social media gebruikt voor een eerste indruk. Klanten of bezoekers willen weten wat jij uitstraalt als bedrijf. Social media fotografie is erg belangrijk dus! Want wanneer dit er goed uitziet zullen mensen liken of volgen zodat ze op de hoogte blijven van het laatste nieuws die jouw bedrijf heeft. Dat wil jij natuurlijk ook! En nóg belangrijker: er wordt pas geliked en gedeeld wanneer het beeld súper leuk of mooi is. Wij horen jou denken: “Maar wat is dan súúper leuk en mooi?”

Beeld dat perfect aansluit op jouw doelgroep

Wij weten als geen ander wat voor beeld súper leuk of mooi is. We zorgen dat de afbeeldingen die je van ons krijgt geheel aansluiten op jouw doelgroep. En niet geheel onbelangrijk: het is zo mooi of leuk dat dit meer geliked en gedeeld wordt! Als je wilt kunnen wij ook tekst aanleveren bij het beeld, het enige dat jij dan nog moet doen is ervoor zorgen dat het gepubliceerd word. En dát kunnen wij je ook leren. Waterdicht plan dus!

Meer weten?
Wil je meer weten over social media fotografie? Neem dan een kijkje in ons portfolio of, stuur een mail naar wendy@style-day.com, dan vertellen wij alles dat jij wilt weten.