Over Style Day

Hey! Wat leuk dat je wat meer over Style Day en mij wilt weten. Op deze pagina vertel ik over het hoe, wat en waarom over mijn blog en wat ik doe naast het schrijven van toffe stukjes.

Over Style Day

Style Day

Style Day is in het leven geroepen omdat ik niet meer kon stoppen met typen na mijn zomerstage bij Interior Junkie. En ik wilde natuurlijk al mijn creatieve hersenspinsels kwijt op een eigen stukje internet. Ik ben een echte liefhebber van interieur en alles wat daarbij komt kijken. Mijn blog heb ik Style Day genoemd want bij interieur draait het om styling en daar kan ik hele dagen aan spenderen.

Een stukje over mij

Mijn naam is Wendy en ik ben 24 jaar. Wanneer ik niet bezig ben met bloggen of inspiratie opdoen ben ik bezig met fotograferen of een grafisch ontwerp. Mijn ”thuis” staat in Noord Holland en is een rijtjeshuis midden in een nieuwbouwwijk waar ik sinds afgelopen lente woon en wat ik met veel liefde en hilarische momenten heb ingericht zoals de keukentafel die ik ineens wit verfde. Daarnaast ben ik gek op vintage en DIY’s die ik regelmatig op Style Day zal plaatsen en natuurlijk de Hotspots en Binnenkijkers.