Over

Hi! Wat leuk dat je wat meer over Style Day en mij wilt weten. Op deze pagina vertel ik je alles over mijn blog en wat ik doe naast het schrijven van toffe artikelen.

Over Style Day

Style Day

Style Day is in het leven geroepen omdat ik niet meer kon stoppen met typen na mijn zomerstage bij Interior Junkie.com. Dus trok ik de stoute schoenen aan en begon ik dit fantastische avontuur. In september 2017 bestaat Style Day één jaar, HOERA! En voor wie zich afvraagt waar de naam Style Day vandaan komt. Het past gewoon bij mij. Styling, interieur, fotografie en dat iédere dag!

Wie maakt deze toffe content?

Mijn naam is Wendy Lammerschaag en ik ben 24 jaar. Wat ik doe? Ik maak de wereld een stukje mooier! Dit doe ik doormiddel van fotografie en ontwerp. Dus wanneer ik niet bezig ben met bloggen of inspiratie opdoen ben ik bezig met fotograferen of een grafisch ontwerp. Mijn ”thuis” staat in Noord Holland en is een rijtjeshuis midden in een nieuwbouwwijk waar ik sinds 2016 woon. Het huis richt ik met veel liefde in. Dit levert regelmatig hilarische momenten op zoals de keukentafel die ik ineens wit verfde. (tot ergernis van vriendlief) Daarnaast ben ik gek op nieuwe interieurgadgets, DIY’s en de natuur die ik regelmatig op Style Day plaats. Oh en vergeet natuurlijk de paradepaardjes van Style Day niet, de Hotspots en Binnenkijkers. Veel leesplezier!

Opdrachtgevers
Ik schrijf onder andere voor Interiorjunkie en Teté a Teté. Daarnaast werk ik als social-webbeheerder bij SP2000. En over mijn fotografie en ontwerp opdrachten vind je meer op mijn portfolio pagina.