Verhuistips 3. een top verhuisteam samenstellen

Verhuistips 3. een top verhuisteam samenstellen - STYLE DAY

Met deze verhuistips wordt verhuizen voor jou ook een makkie! Hoe verhuis je het snelste, het makkelijkste en op de goedkoopste manier? In deze post vertel ik over een verhuisteam samenstellen.

Alles is ingepakt en over een paar weken krijg je de sleutel van je nieuwe stulpje! Dit is het moment waarop je veel tijd kunt winnen. Én vergeet niet een maand voordat je verhuist je tv en internet te verhuizen bij de provider. Ook is het handig als je vanaf nu gaat kijken naar een verhuisservice of iemand met een bestelbus of iets dergelijks.

Begin met een to-do lijst die je afkunt strepen. Je gaat per ruimte van het nieuwe huis na wat er moet gebeuren. Schrijf alles op, en zet daarna alles in de goede volgorde. Denk logisch na. Een voorbeeld is: eerst de plafonds en muren verven, daarna leg je zo snel mogelijk de nieuwe vloer erin.

Daarna ga je een verhuisteam samenstellen met daarop wie wat doet, alle taken van het lijstje dat je hiervoor moest maken zet je bij de namen neer. Probeer zo veel mogelijk mensen te regelen want: hoe meer mensen jij verzamelt hoe sneller jij straks geïnstalleerd ben. Ga na of je de goede taak bij de goede persoon hebt gezet, maar dat spreekt voor zich. Als laatste deel je deze lijst met het verhuisteam dat jij samengesteld hebt en vermeldt van iedereen zijn of haar telefoonnummer erbij zodat iedereen met elkaar kan communiceren op het moment supreme. Nog een handigheidje: zorg voor een “koek en zopie” hoekje met wegwerp bekers. Je wilt tijdens het klussen en uitpakken niet bezig zijn met een stomme klus zoals afwassen.

Heel veel succes!